Over 't Westlicht

Over t Westlicht

Een plek van thuiskomen, warmte, groeien en gezelligheid. Een plek waar je totaal ZIJN mag als mens. Een plek waar een luisterend oor voor je is, waar je kunt binnen lopen voor een mok koffie/ thee, maar ook voor een moment van rust. Een plek voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, bewustwording,  jouw welzijn en jouw gezondheid.

Wij als Stichting Cultureel Westlicht creëren een ontmoetingsplaats met een open uitstraling, die heel laagdrempelig is, wat warmte uitstraalt en sfeervol is. Wij organiseren in Zeeland/ Goes vele evenementen. Denk aan Montmartre( samen met anderen), Lezingen, grote Beurzen en meer.  Samen met de hulp van een groot team vrijwilligers probeert Stichting Cultureel Westlicht om elk jaar een mooi programma rondom welzijn, gezondheid, bewustwording enz. neer te zetten. (met hulp van sponsoring, subsidies)Alle donaties en sponsoring zijn welkom !

Ons kantoor en cursus ruimte is gevestigd in een prachtig pand aan de Goes Kade : “de Strafgevangenis ” aan de Albert Joachimikade 3 , 4461 BG Goes.

Vanuit dit kantoor worden er vele activiteiten/ grote events op verschillende locaties georganiseerd in Zeeland. Zie onze agenda.

Onze cursusruimte is evt. ook door andere docenten te gebruiken. ( stoelen, matjes, dekens, flipover e.d. aanwezig voor max 10 personen)

 

Welkom in t Westlicht *

Hartegroet namens

Stichting t Westlicht

info@twestlicht.nl