5 Juni 2021| Montmartre Goes. 90 kunstkramen rondom Kerkplein Goes

      

Lieve mensen, Helaas … u begrijpt waarom…
Nieuwe Montmartre datum is bekend : Zaterdag 5 juni 2021
Alle gereserveerde kramen/ plaatsen blijven geldig 
Zorg goed voor elkaar!

Creatieve groet,
Team Montmartre

Op 5 juni 2021 organiseren Stichting Westlicht, Manhuistuinconcerten en Goes En Passant samen weer een Groots Montmartre In het centrum van Goes. ( onder voorbehoud i.v.m. Corona)

Deze bijzonder gezellige Franse kunst en creatief markt vindt plaats in en rondom de Singelstraat, Manhuistuin en de Grote of Maria of Maria Magdalena Kerk.
Zo zijn er ongeveer 70 tot 100 kramen vol kunstigheden, (denk aan vele bijzondere schilderijen, fotografie, beeldhouwwerk, zelfgemaakte sieraden, boetseren, pentekeningen enz. enz., veel verkoop) ,maar ook Franse terrasjes, muzikale optredens in de Manhuistuin en op straat, portretschilders, Jeu de Boules, play the lonely piano, kinderknutsels, snel tekenaars, Franse chansons, de geuren van knoflook, wijntjes en andere heerlijkheden, Mimespeler, verhalenvertellers e.d.
Alles ademt Frans op het kerkplein en de omringende tuinen, Goes is Frans op deze dag.

Iedereen is van harte welkom om deze gezellige markt te bezoeken van 10 uur ‘s morgens tot 17 uur s avonds. Toegang is natuurlijk GRATIS.

Mocht je jezelf ook willen aanmelden voor een kraam of als straat artiest (levend standbeeld, violist e.a.,), stuur een berichtje naar
montmartre@twestlicht.nl  ( let op, dit is een ander emailadres dan dat u van ons gewend was )

We ontmoeten elkaar dan !
We houden u op de hoogte over deze dag in dit evenement en elders online zoals op de website van t Westlicht, Goes En Passant  e.d. maar ook in de kranten, VVV, Facebook en elders online.

Au Revoir, tot later.
Warme groet namens
Goes En-Passant, Manhuistuinconcerten en Stichting  t Westlicht
www.twestlicht.nl