21-11-19| Lezing Wim de Bruin: De geboorte van een nieuwe Wereld. Locatie t Westlicht

Wim de Bruin verzorgt op donderdagavond 21 november a.s. de lezing : De geboorte van een nieuwe Wereld.
Locatie : t Westlicht, Albert Joachimikade 3, 4461 BG Goes
Aanvang: 19:30 uur.
Graag vooraf aanmelden via : info@twestlicht.nl  dit i.v.m. met de beperkte zitplaatsen. Vol is Vol
Entree: 2,50 euro

Wim:
We leven in een tijd waar het bestaan van de mens in een chaotische fase aan het komen is. De bedreigingen nemen toe. Wanhopig probeert de mens die bedreigingen te relativeren. Hij omarmt alles wat hem daarbij ondersteunt.
Toch sluipt langzamerhand de angst in de menselijke geest. Zelfs het spreken over een eventuele ondergang is geen taboe meer. Naarmate de chaos groeit, zullen die ondergangsverhalen toenemen. Daarmee ook de angst en paniek van de mens.
Dit boekje verzacht die angst en kan deze zelfs wegnemen. Aan de hand van een bijzondere boodschap laat het zien dat die heftige gebeurtenissen geen teken zijn van een ondergang, maar de geboorte van een nieuwe dimensie van liefde en licht.
Die boodschap wordt in dit boekje ondersteund door Bijbelse en mystieke verhalen, maar ook door processen uit het dagelijkse leven en de wetenschap. Hierdoor wordt duidelijk dat die boodschap verborgen altijd al aanwezig was, maar dat nu de tijd rijp is om zich te tonen.

Waar het spirituele, het paranormale, Bijbelverhalen, joodse mystiek en de wetenschap elkaar dikwijls buitensluiten, (zo) vormen ze in dit boekje een eenheid die samen het verhaal en de boodschap dragen.