24 februari 2020| Paranormale avond met Margaretha Gieles.

LET OP: OPGEVEN VERPLICHT IVM CORONA
Een avond vol spontane helderziende waarnemingen, psychometrie en contact met overledenen.
We zijn te gast bij ‘T Westlicht in Goes.
Datum : 24 febr. 2021
Start 19:30 uur tot ongeveer 21:30/ 21.45 uur
Opgeven is nodig ivm beperkt aantal plaatsen.
Opgeven kan door te bellen naar of appen naar tel: 06-30658617
Kosten: 15 euro. Prijs is inclusief 1 kopje koffie of thee.
Over Margaretha:
Margaretha Gieles (1960) is paranormaal therapeute, medium, magnetiseur, grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek, docente en auteur.
Als kind al was zij overgevoelig voor sferen en stemmingen en zag soms overledenen.
Na vier jaar aan het Brabants conservatorium gestudeerd te hebben gaf ze een draai aan haar leven en begon te werken als dokterassistente bij een antroposofisch huisarts. Terwijl ze daar tussen de patienten zat kwam haar heldervoelendheid naar buiten. Ze voelde exact aan wat de mensen mankeerden. Op een bepaald moment werd de gevoeligheid zo hevig, dat ze er mee om wilde leren gaan. En dit, heel belangrijk, op een nuchtere manier. Ze volgde een driejarige opleiding in Amsterdam en startte in 1995 een praktijk.
Eind jaren negentig is een geheel nieuwe methode van diagnosticeren aan haar ‘ doorgegeven’ via channeling. Ze heeft de methode de naam chakrakleurdiagnostiek, oftewel CKD, gegeven. Zelf vergelijkt ze dit proces met het componeren van een muziekstuk. Ook daar komt de informatie, in dat geval de muzieknoten, uit het ‘schijnbare niets’. Margaretha voelt een enorme drang de methode uit te dragen, vandaar dat zij er meerdere boeken over heeft geschrevenen in binnen- en buitenland cursussen geeft . Haar meest recente boek is verschenen in mei 2012 en heeft als titel ‘Kleur je leven in balans’.
Verder heeft ze geregeld contact met overledenen.
Over deze ervaringen schreef zij ook een aantal boeken.
In haar praktijk in Middelburg geeft ze consulten.
www.margarethagieles.com