1 Juni 2019 Montmartre Goes veel Kunst Creativiteit 70 stands Kerkplein

Op 1 Juni 2019 organiseren Stichting Cultureel Westlicht, Manhuistuin, Goes En Passant, Historisch Museum de Bevelanden en Slot Oostende samen weer een Groots Montmartre In het centrum van Goes.

Deze bijzonder gezellige Franse kunst en creatief markt vindt plaats in en rondom de Singelstraat, Manhuistuin en de Grote of Maria of Maria Magdalena Kerk.
Zo zijn er ongeveer 70 tot 100 kramen vol kunstigheden, (denk aan vele bijzondere schilderijen, fotografie, beeldhouwwerk, zelfgemaakte sieraden, boetseren, pentekeningen enz. enz., veel verkoop) ,maar ook Franse terrasjes, muzikale optredens in de Manhuistuin en op straat, portretschilders, Jeu de Boules, play the lonely piano, kinderknutsels, snel tekenaars, Franse chansons, de geuren van knoflook, wijntjes en andere heerlijkheden, Mimespeler, verhalenvertellers e.d.
Alles ademt Frans op het kerkplein en de omringende tuinen, Goes is Frans op deze dag.

Iedereen is van harte welkom om deze gezellige markt te bezoeken van 10 uur ‘s morgens tot 17 uur s avonds. Toegang is natuurlijk GRATIS.

Mocht je jezelf ook willen aanmelden voor een kraam of als straat artiest (levend standbeeld, violist e.a.,), stuur een berichtje naar info@twestlicht.nl

We ontmoeten elkaar dan !
We houden u op de hoogte over deze dag in dit evenement en elders online zoals op de website van t Westlicht, Goes En Passant e.d. maar ook in de kranten, VVV, Facebook en elders online.

Au Revoir, tot later.
Warme groet namens
Goes En-Passant, Manhuistuin, Historisch Museum de Bevelanden, Slot Oostende en Centrum t Westlicht