1 Juli 2019! Nordic Shaman Midden/Zuid NL Prive consulten

Nordic Shamanism – Down to earth spiritualiteit

De privésessies met deze Noorse Sjamaan zijn een echte aanrader!

Christer is een man die op lagen kan werken waar maar weinig mensen bij kunnen. Hij krijgt dan ook vaak in één sessie meer gedaan dan de meeste, vandaar dat er mede ook veel therapeuten en healers bij ons langs komen om net dat laagje dieper te gaan. Naast dat Christer de problemen ziet, kan hij ze ook in zeer rap tempo weghalen en dat heeft dan ook een behoorlijk effect. Hij gaat vaak in een uur zo ver als het systeem van iemand op dat moment aan kan. Deze helingen zijn vaak voelbaar over langere tijd en werken dus een behoorlijke tijd door. Hij is de prijs dan ook meer dan waard.

Om meer te weten te komen over wie hij is of wat hij doet volgt verder informatie hier onder, eventueel kun je een bezoekje brengen op onze website, deze is:  www.nordicshamanism.nl

Wees welkom!

LOCATIES EN DATA:

Data Deventer: 20 juni
Data Eibergen: 21 juni
Data Arnhem: 22 juni
Data Gendt: 23 juni
Data Nijmegen: 24/25/26 juni

Data Amersfoort: 30 juni
Data Goes: 1 juli in t Westlicht, Albert Joachimikade 3 Goes
Data Wolphaartsdijk: 2 juli
Data Tilburg: 3 juli
Data Zeist: 4 juli

Prijs consult: 120,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

Het is de investering in u zelf meer dan waard!

Meer informatie over o.a de precieze locaties en data vind u op onze agenda:    www.nordicshamanism.nl

Aanmelding en informatie:
Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568

INFO:

> De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten door middel van zijn “roots” ook. Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de vastzittende pijnen en emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.
Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.
Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

Keer op keer bewijst deze Sjamaan weer hoe grondig en precies hij kan werken. De helingen hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zijn er workshops gepland op maandelijkse basis. Deze workshops zijn zowel weekend workshops, dag workshops, als mini workshops en soundhealings van 2 à 3 uur.

Privesessies

De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. Dit is echter niet noodzakelijk, Christer ziet en voelt genoeg en gaat vanuit de eerste laag die zich aandient de diepte met je in. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet. Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken, evenals voedingsadvies waar nodig. Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen, dit qua bewustwording of eventuele nog lichte emoties. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven. Dit is een zeer effectieve manier van genezing die absoluut de moeite waard is om te ervaren!

Bijkomend aan dit alles is dat Toni, wie voltijds samenwerkt met Christer, naderhand altijd aanwezig is met een kop thee en zijn kwaliteiten gebruikt om te kijken waar iemand zit. Hij geeft vaak meditatie technieken, inzichten en waar nodig Tai-Chi oefeningen mee om de periode na de sessie en in z’n algemeen zo makkelijk mogelijk door de processen heen te komen. Op deze manier bieden wij een zeer volledige ervaring en ondersteuning.

Ook kinderen zijn welkom en kunnen de ondersteuning vaak goed gebruiken. Voor kinderen onder de 12 jaar hanteren wij vaak een half uur, dit aangezien hun systeem sneller reageert op een heling, soms doen we binnen dit tijdsframe ook meerdere kinderen tegelijk.

Het zelfde geld voor dieren. Ook voor hun plannen we korter in en hanteren we een half tarief, dit is echter afhankelijk van de grote van het dier. Als het gaat om bijvoorbeeld paarden kunnen wij ook op locatie komen en zowel dier, als omgeving bekijken en heling bieden daar waar nodig, eventueel in combinatie met helingen voor de eigenaren en belangstellenden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onderstaande contact gegevens.

Prijs consult: 120,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

LOCATIES EN DATA:

Data Deventer: 20 juni
Data Eibergen: 21 juni
Data Arnhem: 22 juni
Data Gendt: 23 juni
Data Nijmegen: 24/25/26 juni

Data Amersfoort: 30 juni
Data Goes: 1 juli in t Westlicht, Albert Joachimikade 3 Goes
Data Wolphaartsdijk: 2 juli
Data Tilburg: 3 juli
Data Zeist: 4 juli

Meer informatie over o.a de precieze locaties en data vind u op onze agenda:    www.nordicshamanism.nl

Aanmelding en informatie:
Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568

Graag bij aanmelding uw telefoonnummer vermelden.

Vanuit eigen ervaring:
kan ik alleen nog delen dat ik Christer als heel puur, krachtig en liefdevol ervaren heb. Mijn ontmoeting met hem was spontaan op straat in Oslo, Noorwegen, waar hij met een aantal mensen aan het keel-zingen was. Ik kon in hun ogen de liefde en passie voelen voor wat ze deden en de gesprekken die volgden gaven mij direct het vertrouwen een afspraak met Christer te maken.

Na een aantal sessies heb ik hem uitgenodigd naar Nederland te komen, aangezien ik denk en voel dat mensen behoefte zouden kunnen hebben aan dat geen wat hij aanbiedt.
“Thuis komen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties, maar gewoon leren zijn met alles wat is. Leven in en vanuit je “kern”. In de paar sessies die ik met Christer heb gehad, heeft hij mij door een aantal enorme stukken weten te brengen waar ik al tijden mee rondliep, waarvan sommige bewust, sommige onbewust.

Hier van uit is dit project ontstaan en wensen wij jullie via deze weg alle heling en geluk toe.

Wees welkom!

www.nordicshamanism.nl